E-TEENINDUS KESKKOND

Kiireim ühendus perearsti ja pereõega

Alates 13. jaanuar 2023 teenindame eelisjärjekorras patsiente, kes pöörduvad Mymed perearstikeskuse poole E-teenindus keskkonna kaudu E-PEREARSTIKESKUS (eperearstikeskus.ee).

MIDA E-TEENINDUS KESKKOND TEILE VÕIMALDAB?

E-teenindus keskkonnas saad kirjeldada oma terviseprobleemi, alustada või lõpetada haigus-ja hoolduslehte, tellida kordusretsepti, esitada soovi vaktsineerimiseks või tervisetõendiks (juhiluba/relvaluba). Sisenedes E-visiidi keskkonda suundute edasi patsiendiportaali E-PEREARSTIKESKUS (eperearstikeskus.ee). Antud keskkonna kaudu esitatud tervisemured lahendatakse eelisjärjekorras.

MIS SAAB E-TEENINDUS KESKKONNAS EDASTATUD INFOGA EDASI?

  • E-visiidi keskkonda saabunud pöördumistega tegelevad pereõed kogu tööpäeva jooksul eelselektsiooniga ehk sorteeritakse kirjad pakilisuse järgi.
  • Kiirete juhtumitega tegelevad valveõde ja valvearst. Sellistel juhtudel võetakse ühendust sama tööpäeva jooksul ning kutsutakse vajadusel visiidile.
  • Mitte erakorralist või kiiret sekkumist vajavad pöördumised lahendavad arstid ja õed kirjade saabumise järjekorras ning võttes arvesse lisaks Teie pöördumise põhjusele ka Teie varasemad terviseandmed digiloos. Kontakteerume Teiega ise telefoni või emaili teel lähema kahe tööpäeva jooksul.
  • Juhul, kui vajate tõendit või vaktsiini, siis Teile helistatakse/saadetakse e-mail ja pakutakse välja võimalikke aegu, mille vahel Teil tuleb valida.
  • E-visiidi eesmärgiks on sisutihedam käsitlus, kus Teie perearst või
    pereõde saab ühe pöördumise käigus võimalikult tervikliku ülevaate teie probleemist. Loodame, et meie uus töökorraldus on kokkuvõttes Teile mugavam ja tagab kiirema ligipääsu ja kvaliteetsema abi.

 

Teenust saavad kasutada kõik. Kuid patsiendid, kes on kindlustamata, kuid soovivad kasutada meie tervisekeskuse teenuseid, saavad enne tervisemure käsitlemise alustamist ettemaksuarve, mille tasumisel järgselt saavad ka nemad arstiabi seaduses ettenähtud tingimustel.